Beauty

Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil

Of je houdt van ze of je hebt een hekel aan ze. The Kardashians! Ik ben helemaal fan deze dames. Mocht je ze dan toch niet kennen dan kan je maar beter even gaan googlen want er is zoveel te zeggen over hun. Van reality serie tot kledinglijn. De welbekende Sextape en dan sinds een tijdje een eigen beauty lijn. De zusters Kardashian hebben een waar imperium opgebouwd!
Daarom was ik dus blij verrast toen ik eindelijk de de  “Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil” in mijn handen had.

 

dash
“Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil”  is een heerlijk haarserum die de Kardashians hebben gemaakt is samenwerking met Farouk van CHI. Ook wel bekend van de stijltangen en Biosilk.
De olie heeft een heerlijke rijke geur en voelt heel licht en luchtig aan. Ik gebruik de olie met nat en droog haar.
Voor het föhnen masseer ik voorzichtig de onderkant van mijn haar in. Wanneer ik helemaal klaar ben beruik ik nog een beetje olie voor de glans.
Je haar glanst super mooi en ziet er goed verzorgd en sterk uit. Vaak heb ik met producten van celebs een beetje het idee dat het een tweederangs product is maar zeker niet bij deze olie.
Dit is gemaakt met en door mensen die er verstand van hebben.

 

IMG_1966

 

“Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil” is verkrijbaar verschillende kapperszaken en de Douglas. € 26,75- voor 89 ml, € 3,30- voor 15 ml.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kim
  maart 7, 2016 at 20:37

  Oehh, wil zo graag de Kardashians gaan kijken maar ik weet niet waar.. Lijkt me zo leuk! De olie is nog best wel goedkoop, had het veel duurder verwacht. Leuk artikel!
  Xx

  • Reply
   Ciska Lala
   maart 8, 2016 at 08:52

   Hoi!!! Ik kijk het via E! Entertainment op TV!! heel verslavend maar je kan het ook streamen via internet. xxx

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: