Beauty

GIFT GUIDE: ZIAJA FOR MEN & KIDS

Ben jij ook al bezig met Kerst cadeautjes te kopen? Ik wel, want ik vind Kerst, buiten mijn verjaardag om 1 van de beste dagen van het jaar. Klinkt heftig he, haha. Maar ik hou van deze tijd. Buiten is het lekker koud, binnen lekker warm, de verwarming op stand Suriname, lekker eten en veel cadeautjes.
Wat ik zelf krijg vind ik niet eens belangrijk, ik hou er van als iedereen blij is met het cadeautje wat ik heb gegeven.
Oke, genoeg over mij. Ik kreeg van Ziaja 2 leuke paketten, deze keer niet voor mij maar voor Ferdi en Ilayla en dit zijn echt heerlijke cadeau’s om te geven. Kijk je mee?

KADOVERPAKKING FAMILY € 9,99-

5 heerlijke douche gels voor Kids! Met heerlijke geuren waar je blij van wordt. Gingerbread, chocolate orange, cookies & vanillie dit is ook nog eens een shampoo, bubble gum en bubble cola. De geuren ruiken daadwerkelijk naar wat er staat op de verpakking. Normaal gesproken gebruik ik niet zomaar een andere douche gel voor Ilayla omdat zij en wat drogere huid heeft maar aangezien Ziaja mij altijd goed bevalt gaan wij dit zeker een kans geven. De producten van Ziaja zijn eerlijk en gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Je snapt dat ik dit zelf natuurlijk ook ga gebruiken!

 

MEN SET € 10,09-

Yeah!! Een cadeau set voor mannen. Ik vind het zelf altijd super moeilijk om voor mannen een cadeau uit te kiezen. Meestal is het iets van, parfum, sokken,trui of iets wat er op lijkt. Dus mijn mannen weten altijd wat ze krijgen met kerst, maar doen altijd heel lief en verrast.
Hoe ideaal is dit pakket?! Deze Men Set bevat een moisturising cream, shower gel en een anti-transpirant.

De geur heeft de welbekende “mannen geur”. Denk hierbij aan menthol, munt achtige geuren. Het is wel een geur waar je van moet houden.

Dit waren voor nu dan even 2 cadeau tips van Ziaja. Op de website vind je nog veel meer leuke cadeau sets voor een klein prijsje.
Ik ga weer verder kerst shoppen en als ik wat leuks tegen kom, deel ik het met jullie! Heb jij nog leuke tips? Let me know!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: