Beauty

Freeman Polishing Mask

Dit is mijn all time favorite masker! Ik heb er veel gebruikt en getest voor mijn blog en er zijn maar weinig waar ik een post over schrijf. En nu vraag jij je af “waarom deze nou wel”? Nou, deze is geweldig. Het is namelijk niet alleen een masker maar ook een heerlijke scrub.
Ben jij benieuwd? Lees dan mee.

FullSizeRender (3)
” FREEMAN Facial Polishing Mask – Charcoal & Black Sugar. Dual Action purifying mask & smoothing exfoliant”
Dit is de officiële naam. Charcoal is houtskool en helpt het absorberen van olie op je gezicht en verwijderd onzuiverheden
zonder je gezicht uit te drogen.
De zwarte suiker is om je gezicht te exfolieren en verwijderd je dode huidcellen. En laat je gezicht
zacht en schoon achter.

FullSizeRender (5)

Dit masker gebruik ik ongeveer 2x per week en breng ik aan 5 minuten voordat ik ga douchen. Zoals elk ander masker smeer ik dit op mijn gezicht en vermeid de ogen. In de douche was ik dit af. Dit doe ik op de manier hoe je een scrub zou verwijderen. Ik maak kleine ronddraaiende bewegingen met mijn vingers. En steeds met iets meer water tot alles weg is. Wat één van de fijnste dingen van het masker is, is dat het warm wordt op je gezicht. Je krijgt hier een heerlijk spa gevoel van. Gelijk na de eerste keer van het gebruiken van dit masker zal je een verschil voelen op je gezicht. Heerlijk zacht en een prima basis voor een goeie crème.

Ik gebruik dit masker al een aantal jaar en koop deze ook steeds weer overnieuw. Mijn gezicht kan snel grijs en grauw worden en dit masker zorgt weer even voor die boost en goede doorbloeding.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: