Beauty

DOCTOR BABOR PRO – De expertproducten voor thuis

DOCTOR BABOR PRO is een high performance cosmetica voor professionals. Het is de eerste huidverzorging die uitsluitend uit handen van speciaal opgeleide BABOR experts te verkrijgen is. Deze experts waren ook betrokken bij het ontstaansproces:
BABOR heeft DOCTOR BABOR PRO samen met de beste schoonheidsspecialistes van de wereld ontwikkeld. Alle producten bevatten geen geur- en synthetische kleurstoffen.

Skinterpretation

Twee jaar lang staken huidverzorgingsexperts uit meer dan 70 landen de koppen bij elkaar om uit te dokteren waar professionele huidverzorging aan moest voldoen. Terwijl huidverzorging, zoals we die tot nu toe kenden, inzetten op brede werking, wilden de experts met DOCTOR BABOR PRO de huid zo nauwkeurig beïnvloeden om er maximaal effect uit te halen voor elke specifieke gebruiker.
Na duizenden tests en proefbehandelingen – want uiteraard moet een professionele verzorging vooral in de behandeling presteren – is DOCTOR BABOR PRO het speerpunt van de professionele cosmetica. Ontwikkeld door experts, voor experts.


De PEEL Fruitzuurbehandeling voor thuis.

PEELING OVERNIGHT – pH 4,0. Met 2 % glycolzuur dat met zijn kleine molecuulstructuur diep in de huid doordringt, stimuleert deze peeling het natuurlijke afschilferingsproces van de huid. Het verwijdert huidschilfertjes zonder mechanisch te irriteren. Een pH-waarde van 4 maakt het zo mild, dat het gedurende de nacht ideaal kan werken. 1 – 2 keer per week `s avonds na de reiniging, als een serum op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en gedurende de nacht zijn werking laten doen. Oog- en mondgebied vrijlaten. Daarbij mogen er
geen andere verzorging worden aangebracht. De volgende ochtend kan het gebruikelijke reinigings- en verzorgingsritueel weer worden uitgevoerd.
50 ml – 69,00 Euro

De CONCENTRATES worden afzonderlijk en puur na de reiniging op de huid aangebracht. Afhankelijk van de beauty wens wordt er `s morgens en `s avonds hetzelfde CONCENTRATE, of `s morgens een ander CONCENTRATE als `s avonds gebruikt.


HYAL URONIC ACID CONCENTRATE: De dorstlesser – zichtbare hydratatie tot in diepe huidlagen met vier hyaluronzuren. Verschillende molecuulgroottes laten de zuren in verschillende huidlagen actief worden. Op deze manier vormen ze een beschermend filmlaagje tegen vochtverlies, optimaliseren ze het vochtgehalte, verbeteren ze de vochtopname in de diepere huidlagen en bewaren ze de
vochtbalans voor langere tijd. Ideaal te gebruiken als kuur, gedurende vier weken.
Dagelijks 1-2 x telkens een pipet lengte gebruiken.

50 ml –  79,00 Euro


BOSWELLIA CONCENTRATE: De prikkelremmer – met de extracties van twee belangrijke zuren uit de sterk gezuiverde hars van de wierookboom (Boswellia) bevordert het concentraat de regeneratie van de huidbeschermingsbarrière en versterkt haar natuurlijke weerstandsvermogen. Bovendien remt het prikkel uitlokkende processen in de huid en heeft het een ontstekingsremmende werking.
Op deze manier is het ook geschikt voor de onzuivere huid. Ideaal te gebruiken als kuur, gedurende vier weken.

Dagelijks 1-2 x telkens een pipet lengte gebruiken.
30 ml – 69,00 Euro


FERULIC ACID CONCENTRATE: De skinguard. Ferulinezuur is de ideale antioxidatieve anti-aging werkstof. Het verhindert de vorming van vrije radicalen en daarmee een uv-geïnduceerde, oxidatieve reactie. Bovendien laat het minder proteïne afval in het weefsel ontstaan, die voor verkleuringen zorgen. Op deze manier zorgt het concentraat tegelijkertijd voor een herstelde, stralende teint. Ideaal
te gebruiken als kuur, gedurende vier weken. Dagelijks 1-2 x telkens een pipet lengte gebruiken.

30 ml – 69,00 Euro

GROWTH FACTOR CONCENTRATE: De celactivator. Het serum bevat biomimetische peptiden, die de zogenaamde growth factors stimuleren. Ze zetten processen aan die vergelijkbaar zijn met die processen die actief zijn wanneer de huid gewond is. Zo zorgen ze voor een sterkere verbinding en betere uitwisseling tussen dermis en epidermis en voor meer elasticiteit. Bovendien remmen ze elastine afbrekende enzymen. Ideaal te gebruiken als kuur, gedurende vier weken.
Dagelijks 1-2 x telkens een pipet lengte gebruiken.

30 ml – 105,00 Euro

 


RETINOL CONCENTRATE: De professionele fijnslijper. Het serum bevat twee zeer actieve, stabiele retinol-voorstadia, die in de huid tot retinol worden omgezet. Ze stimuleren de collageensynthese, vormen nieuwe huidcellen en verminderen lijnen en rimpeltjes. Zo zorgt het concentraat voor een verbeterde huidstructuur en vermindert kleine rimpeltjes. Als kuur maximaal zes weken, `s avonds na de reiniging
twee pipet lengtes gebruiken. Tijdens de periode van gebruik en twee weken daarna de zon vermijden en zonbescherming gebruiken. Retinol en vitamine C niet op dezelfde dag gebruiken. Na gebruik het flesje goed sluiten.

30 ml – 99,00 Euro


VITAMIN C CONCENTRATE: De uitstralingsexpert. Het zeer stabiele vitamine C werkt anti-oxidatief. Het herstelt de huidtint en zorgt zo voor een frisse, gladde teint. Ideaal bij kleine beschadigingen door de zon. Tegelijkertijd bevordert het de
collageensynthese en verbetert zo de stevigheid en spankracht. Gebruik: als kuur maximaal zes weken 1 x dagelijks twee pipet lengtes `s avonds na de reiniging gebruiken. Tijdens de periode van gebruik en twee weken nog daarna de zon vermijden en zonbescherming gebruiken. Retinol en vitamine C moeten niet op dezelfde dag worden gebruikt. Na het gebruik het flesje weer goed sluiten.

30 ml – 99,00 Euro


CERAMIDE CONCENTRATE: Het beschermingsschild. De combinatie van drie huid-identieke ceramiden repareert de huidbarrière.
Ze verbinden zich optimaal met de huideigen membraanlipiden en verhogen zo de beschermingsfunctie van de huid. `s Morgens en/of `s avonds na de reiniging een pipet lengte aanbrengen.

30 ml – 79,00 Euro


MICROSILVER CONCENTRATE: Snelle doeltreffende afweer, voor een intensief gekalmeerde huid.. Microzilver doodt doelgericht bacteriën en gaat zo oppervlakkige ontstekingen tegen. Neuroxyl verlaagt de reactiedrempel van de huid, zodat ze minder gevoelig reageert. `s Morgens en/of `s avonds na de reiniging een pipet lengte aanbrengen. Voor gebruik goed schudden.

30 ml – 79,00 Euro


BETA GLUCAN CONCENTRATE: De brandweer. Het SOS-serum is de ideale onmiddellijke hulp bij een gestreste huid. Bètaglucaan is een bioactief polysaccharide uit gist. Het versterkt het huid eigen immuunsysteem, reduceert roodkleuringen, irritaties en een gespannen gevoel – snel en intensief. `s Morgens en/of `s avonds na de reiniging een pipet lengte aanbrengen.

30 ml –  69,00 Euro

DE CREAMS
Effectieve crèmes, gedeeltelijk met huid-identieke structuren, verbeteren dagelijks de huid.


LIPID CREAM: Crèmeachtige huidbarrière light. De luchtige, barrière imiterende crème bevat zes huidgerelateerde lipiden en ceramiden. Dankzij de innovatieve, lamelachtige structuur van de crème, herstelt deze gaten of verstoringen in de natuurlijke huidbeschermingsbarrière. De ceramiden vormen direct een beschermingsschild dat beschermt tegen milieustress en prikkels. Thephrosia (wilde indigo) kalmeert tegelijk de huid, terwijl sheabutter, allantoïne, panthenol, druivenpitolie en jojobaolie de huid verzorgen.

50 ml – 89,00 Euro


CERAMIDE CREAM: Crèmeachtige huidbarrière rich. Voor een droge huid is deze barrière imiterende crème bijzonder rijk van inhoud samengesteld. De crème bevat zes huidgerelateerde lipiden en ceramiden die zich dankzij de innovatieve, lamelachtige structuur van de crème perfect in de huid vastzetten. Ze herstellen beschadigingen en vormen direct een beschermingsschild, dat beschermt tegen
milieustress en prikkels. Sheabutter, Daarbij wordt de huid verzorgd door avocado olie en amandelolie.

50 ml – 89,00 Euro

COLLAGEN CREAM: Plump & push. De verstevigende crème stimuleert de vorming van huideigen groeifactoren in de epidermis en in de
fibroblasten met biomimetische peptiden. Op deze manier verbeteren ze de verbinding van dermis en epidermis, en zorgen ze voor een verbeterde spankracht. Tripeptide Solution herstructureert tegelijk het netwerk van collageen- en elastinevezels tot een dicht, gelijkmatig raamwerk en verhoogt de stevigheid van de huid. Hyaluronzuren in verschillende molecuulgrootten hydrateren gelijktijdig in verschillende huiddiepten en dus bijzonder intensief.

50 ml – 105,00 Euro

 


PHYTO MOSS CREAM: Fitness voor de cel. Mos-extract beschermt de huidcelkern, de schakelcentrale voor alle cellulaire processen en stimuleert de huideigen celcommunicatie. Zo kan de huid zich sneller en effectiever aanpassen aan wisselende omgevingsomstandigheden. Hyaluronzuren in verschillende moleculaire groottes hydrateren tegelijkertijd in verschillende diepten van de huid. Daarbij
verzorgen macadamianotenolie en sojaolie de huid.

50 ml – 69,00 Euro

De MASKERS
Intensief activerend of effectief opvullend. Twee maskers zorgen voor werkzame mini time-outs.


SKIN ACTIVATOR: Wake-up call! Dit powermasker verhoogt de huid doorbloeding en de stofwisseling en daarbij ook de opnamecapaciteit van de huid voor de volgende verzorging. De werking van het masker is te zien door een
lichte roodkleuring van de huid en kan iets prikkelen. Gebruik: 2 – 3 keer per week. Na de reiniging ruim aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Oog- en mondgebied vrijlaten. Inwerktijd: 3–8 minuten. Niet op een geïrriteerde huid gebruiken.

75 ml – 29,00 Euro


CREAM MASK: Push-up masker. Het masker stimuleert de vorming van huideigen epidermale growth factors met biomimetische peptiden. Ze stimuleren de huid tot een proces dat lijkt op die van de wondgenezing en de dichtheid van
collageen- en elastinevezels verhoogt. Bovendien remmen de peptiden elastine afbrekende enzymen. Ook de sheabutter en squalaan ondersteunen de huidbarrière.
Toepassing: 1–2 keer per week `s avonds na de reiniging op gezicht, hals en decolleté aanbrengen. 10 minuten laten inwerken, resten in de huid werken en gedurende de nacht laten inwerken.

75 ml – 59,00 Euro

Vanaf nu verkrijgbaar bij de BABOR Instituten en online via www.babor.nl.


SPARKLE BABY SPA IN GRONINGEN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: