Beauty

BEAUTY REVIEW: BIO – OIL

Het is weer eens tijd voor een review. Vandaag vertel ik je iets meer over Bio-Oil en geef ik je wat tips & tricks voor het gebruik.
Kijk je mee?

BY CISKA LALA

” Bio-Oil is een gespecialiseerde huidverzorgingsproduct dat aanbevolen wordt als hulp bij het verminderen van zichtbaarheid van littekens, huid striemen en pigment vlekken. De unieke formule is ook uitermate geschikt voor de verouderde en uitgedroogde huid”.

Bio – Oil is te gebruiken voor je lichaam en je gezicht. De olie bevat vitamine A & E en verschillende soorten oliën. Goudsbloem olie, lavendel olie en ook Rozemarijn- en Kamille olie. Ondanks dat het een olie is, laat het absoluut geen vettige laag achter.

Zelf heb ik Bio – Oil een tijdje gebruikt voor mijn gezicht en tijdens mijn zwangerschap voor mijn buik. Dit omdat Bio – Oil het herstellende vermogen van de huid bevorderd, tijdens en na het ontstaan van huid striemen. Tijdens de zwangerschap groeit je huid sneller dan het zich kan herstellen. Hierdoor ontstaat straie. Verder helpt het ook bij het verminderen van oude en ook nieuwe littekens.

Tips & Tricks
Als je dan toch eenmaal Bio – Oil in huis hebt kan je er maar beter uit halen wat er in zit! Hier onder een aantal handige tips:

Droge plekken.
Ik werk in de Horeca dus ik was heel erg vaak mijn handen. Na een dag werken smeer ik flink wat olie in mijn handen en laat het goed intrekken. Aangezien ik een donkere huid heb wordt mijn huid snel grijs. Daar houd ik absoluut niet van. Of lekker voor het slapen gaan, je voeten goed insmeren, sokken aan en Bio – Oil doet het werk voor je.

Make-Up
Je kent de struggles van oog make-up verwijderen. Weg met je oogschaduw, eyeliner en getekende wenkbrauwen. Breng een aantal druppels aan op een wattenschijfje en je haalt de make-up zo weg met een hele zachte bewegingen. En aangezien er zoveel goed werkende oliën in Bio – Oil zitten verwerkt, heb je gelijk een goede conditioner voor je wenkbrauwen en wimpers. Een WIN WIN situatie !

DIY
Een eigen scrub maken voor je gezicht en lichaam kan ook prima. Neem wat olie in een kommetje en doe er een thee lepeltje kristal suiker in en je hebt een scrub. Doe dit met suiker en niet met zout, want zout onttrekt vocht en suiker niet.

Bio – Oil is een tijdje weg geweest bij mij, maar ben weer helemaal in love. En aangezien de lente nog op zich laat wachten, blijf ik nog lekker smeren. En ik denk dat ik zelfs maar eens weer mijn zwangerschapstriemen ga in smeren. Wie weet heb ik straks wel een striae-vrij summer body.
Ben jij al bekend met Bio – Oil?

Liefs Ciska

DISCLAIMER: dit artikel bevat gesponsorde items.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: