Beauty

4x Favorietjes

Vandaag heb ik voor jullie, 4 favorietjes. Producten die ik de afgelopen tijd veel heb gebruikt, oud, gekregen en herontdekt.
Kijken jullie mee?

4xfavedr.organic Morrocan Argan Oil hand & nail balm. Laat ik gelijk beginnen met 1 min punt, deze balm heeft een zware geur, maar de werking is zo heerlijk dat ik het maar blijf gebruiken. Vooral met dit koude weer ( ja ik vind dit al koud ). Aanradertje dus voor die droge zere handen. Te koop bij Holland & Barrett.
Kneipp masageolie in Amandelbloesem. Dit gebruik ik voor mijn benen. De laatste paar dagen veel gewerkt en dus veel gefietst. Smeer je benen lekker goed in met roterende beweginge, zo zijn lekker warm en goed gehydrateerd! o.a. verkrijgbaar bij de Kruitvat.
Rituals Creamy Foam Cleanser. 
Dit is echt een heerlijke fase wash.  Geen zware geur en heeft een goede werking. De eerste keer dat ik deze face wash gebruikte was is super enthousiast en kwam ik er achter dat je niet veel nodig hebt. Ter grote van een ewrt. Eerst even je make-up verwijderen met een doekje en dan lekker wassen. Waarom? Anders smeer je de make-up overal in combinatie met de face wash en heb je niet het juiste effect. The koop bij Rituals voor € 12,50-  Een leuk kerstcadeautje !

Last but centainly not least. MAC COSMETICS LIPSTICK IN D IS FOR DANGER. Wie mijn vorige video heeft gezien, klik hier voor de link, heeft mijn collectie wel gezien. Toen kwam ik er achter dat ik deze kleur wel eigenlijk, heeeel mooi vond. Maar ik droeg deze nooit. Na deze video heb ik de lipstick in mijn tas gegooid en heb ik het bijna dagelijks gedragen. Ben weer helemaal happy! Zo zie je maar dat je af en toe eens moet gaan shoppen in je eigen make-up stash!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: