Beauty

3 ZIAJA MUSTAHAVES VOOR DE WINTER

Op een paar warme herfst dagen na, zitten we midden in het herfst/winter weer. Het waait hard, het regent en het is grijs. Totaal niet het soort weer waar ik van hou. Daarom zijn dit voor mij binnen-blijf-dagen. Weer een goede reden om goed voor jezelf en je huid te zorgen. Daarom deel ik vandaag graag met jullie 3 Ziaja Musthaves die je nodig hebt voor de koude winter.
Makkelijk te bestellen, eerlijke producten en ook nog eens heerlijk budgetproof.
Lees je mee?

AVOCADO BODYLOTION, REGENERATING FOR DRY AND DAMAGED SKIN

Het is super belangrijk om elke ochtend en elke avond je lichaam goed in te smeren. Ik kan mij niet voorstellen dat er genoeg mensen zijn die dit niet doen. Maar het zo belangrijk. Je huid heeft de juiste hydratatie nodig, vooral in de winter. Je huid is je grootste orgaan dus je moet er goed voor zorgen. Ik gebruik sinds kort deze avocado bodylotion. Met echte avocado olie. Een heerlijke ruikende en rijke bodylotion.
De lotion trekt fijn in en er blijft een heerlijk subtiel olie laagje achter op de huid.

Avocado olie werkt jeuk remmend en ontstekingswerend en zit boordevol vitamine A. 

COCOA BUTTER SMOOTHING HAIR MASK

Je haar heeft heel wat te voortduren in de winter. De hitte van de verwarming, de kou, de zure regen en de heerlijke warme wollen mutsen. Zoveel meer redenen om een haarmasker te gebruiken. Dit haarmasker is speciaal voor droog en beschadigd haar en zorgt voor een zachte haar structuur. Voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten.

Cacoa boter bevat een hoog gehalte aan vitamine E en is een anti-oxidant.

FOOT CREAM – NOURISHING

Voet verzorging is ook in de winter heel belangrijk. Niemand huid van droge schrale voeten, dus vergeet die voetjes niet. Wel zo charmant toch??! Deze voet crème heeft niet die overheersende mint geur maar ruikt gewoon simpel naar crème. De crème verzacht je voeten, voorkomt het barsten van de huid en eelt en heeft als hoofd ingrediënt zonnebloem en olijf olie.

Voor de optimale werking, gebruik minimaal 2 keer per week op schone en droge voeten. Tip van flip, smeer je voeten royaal in en doe lekkere dikke sokken aan. Zo trekt de crème goed in. 

Mijn lichaam en ik zijn winter klaar! Jij ook? Zo niet, neem dan even een kijkje bij Ziaja.

Happy winter!!

XOXO Ciska 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bychristiana
  oktober 29, 2017 at 09:57

  Ik heb nog nooit een product van Ziaja gebruikt, maar ik lees er toch altijd wel goede reviews over. De verpakkingen vind ik wel een beetje saai haha, maar ja, je kan niet alles hebben. Ik ben vooral benieuwd naar het haarmasker.

  • Reply
   Ciska Lala
   november 8, 2017 at 20:27

   Ja ze hebben inderdaad wel een simpele verpakking. Het haarmasker is echt heeeerlijk !

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: